It is currently Thu Jul 18, 2019 1:39 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Errors during loading of the topology
PostPosted: Sun Mar 29, 2009 1:56 pm 
Hello ~

I am using 0.6 of the GNS3 Simulator, and 10.5.6 Mac OS X. I have setup the GNS and everything is working fine. I am using c2600-i-mz.121-2.bin image of IOS, which is for a c2621.

After setting up my topology, and even if all I do is copy a router to the topolgy, save it, then attempt to load the topology I get the error:

*** Warning: Could not connect to dynamips server 127.0.0.1:7200

*** Error: errors during loading of the topology file, please correct them

I'm not certain if there is something wrong with my setup configuration, or if IOS image isn't fully supported?

Please inform. Thanks,

Chaz




Top
  
 
 Post subject: Re: Errors during loading of the topology
PostPosted: Sun Mar 29, 2009 4:26 pm 
Got it, the Hypervisor Manager was not turned on when importing. Turning this one fixed the issue.

Chaz


Top
  
 
 Post subject: Re: Errors during loading of the topology
PostPosted: Mon Jul 04, 2011 1:42 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 16, 2011 12:14 pm
Posts: 8
Hi ,

I got the same problem when I'm trying to open .net topology file , I solved tis issue by putting ip address 127.0.0.1 in IP/host binding in Hypervisor Manager instead of localhost.




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO