It is currently Sun Jan 21, 2018 4:52 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problems saving settings for Juniper Router on 0.8.1
PostPosted: Tue Aug 30, 2011 9:59 am 
It seems that editing properties for Juniper Routers on GNS3 0.8.1 doesn't always seem to "save" the changes. I have a lot of trouble changing images and often have to delete and re-create the router to change images. Changing "Qemu options" seems to work sporadically, better if I press Apply before OK, but once you have options it seems you can't delete them (set to an empty string). I also can't seem to get QEMU to start if I have anything in that box, but that may be another issue.

It would be nice if there was a way to see the output/error from qemu if a router doesn't start, but I'm not sure what the UI would look like for that.




Top
  
 
 Post subject: Re: Problems saving settings for Juniper Router on 0.8.1
PostPosted: Fri Oct 21, 2011 1:42 am 
Offline

Joined: Fri Mar 11, 2011 7:39 pm
Posts: 603
Location: Israel
I did not touch any Juniper-related stuff between v0.7.4 and v0.8.1




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO