It is currently Tue Nov 13, 2018 7:04 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: New VMWare VMNET2 to 7 not visible in GNS3
PostPosted: Mon Jun 25, 2012 12:59 am 
Offline

Joined: Mon Jun 25, 2012 12:45 am
Posts: 1
Hi all.

I'm new. Just trying to get myself up and running.

I have Windows 7 x64 as my host system, VMWare Workstation 8.0.4. I have 3 x WinXP VM's configured as Host Only to VMNet 2, 3 and 4. The VMNets are visible when I do an ipconfig, and the machines have IP addresses assigned.

The GNS3 0.8.2 I have installed can see VMNet 1 and VMNet 8 fine. But it can't see the VMNET2, 3 or 4 I have configured (I'm using the Cloud within GNS). These VMNets were added after GNS was installed. I have tried running GNS as Administrator, and have also checked by running the 'Network Device List' GUI util as Administrator/XPSP3 compatible - and still only can only see VMNETs 1 and 8.

I was wondering if the NIC's were enumerated at install time, and I need to re-run some install process to discover additional NICS? Or should it be dynamic and I have something else wrong?


Luke




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO