It is currently Tue Sep 29, 2020 11:27 pm


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Unable to run dynamips on telent window/Securecrt/putty
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 3:08 am 
Offline

Joined: Sat Apr 21, 2012 9:32 pm
Posts: 1
Hi,

There seems to be a serious problem with GNS3 all in one for windows.
I have used Beta version it works fine on my win7 machine back home. For
business purpose I have come to US and I tried to install the latest
version but it hangs on console window. Suspecting issue with exe, I
downloaded the exe on 3 different machines
1 win7,
2 win7 pro
3 win xp

On none of the machine the version works. It hangs on console.
I thought it to be a problem with the IOS. I tried different flavours for
7200 and 2600 but the console just hangs
Tried to set the idle pc value. Nope it wont work.
Tried to turn off the windows firewall. It does not work.
Experimented with Hypervisor and preferences it just wont work

Finally tried to install the beta2 version to my surprise 8 IOS flavours I
tested and none work!!!!

I am stuck at below

Connected to Dynamips VM "R3" (ID 8, type c7200) - Console port
Press ENTER to get the prompt.
Please HELP! I tried to read forums and since morning my saturday has come
to close. Please assist. I am helpless without GNS3.




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unable to run dynamips on telent window/Securecrt/putty
PostPosted: Tue Jul 03, 2012 2:07 pm 
Offline

Joined: Mon Jul 02, 2012 6:43 am
Posts: 14
I'm also seeing this issue for 7200 but works fine for 3745...anyone solve this? Thanks.

cbg


Attachments:
gns3_7200_console_hang1.jpg
gns3_7200_console_hang1.jpg [ 36.41 KiB | Viewed 3498 times ]
gns3_7200_console_hang.jpg
gns3_7200_console_hang.jpg [ 45.05 KiB | Viewed 3498 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unable to run dynamips on telent window/Securecrt/putty
PostPosted: Tue Jul 03, 2012 2:44 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Oct 11, 2008 1:41 pm
Posts: 2668
Location: Canada
Hi,

Quote:
I'm also seeing this issue for 7200 but works fine for 3745...anyone solve this? Thanks.


Well you used a c7200p IOS image which is for 7200 routers with NPE-2G. Don't use that IOS image, it will not work with the default settings.

_________________
Jeremy, GNS3 Programmer & Benevolent Dictator for Life.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unable to run dynamips on telent window/Securecrt/putty
PostPosted: Tue Jul 03, 2012 11:40 pm 
Offline

Joined: Mon Jul 02, 2012 6:43 am
Posts: 14
grossmj wrote:
Hi,

Quote:
I'm also seeing this issue for 7200 but works fine for 3745...anyone solve this? Thanks.


Well you used a c7200p IOS image which is for 7200 routers with NPE-2G. Don't use that IOS image, it will not work with the default settings.


Now I'm rather confused, as I got the images from this site,

Thanks.

cbg


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unable to run dynamips on telent window/Securecrt/putty
PostPosted: Wed Jul 04, 2012 3:49 am 
Offline

Joined: Mon Jul 02, 2012 6:43 am
Posts: 14
Ok, looks like this one is the right one. Thanks.

c7200-adventerprisek9-mz124-24.bin

cbg




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO