It is currently Mon Sep 21, 2020 3:36 pm


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: NO NIO Ethernet after add cloud, Desesperation ¡¡
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 8:51 am 
Offline

Joined: Thu Oct 13, 2011 8:36 am
Posts: 4
Hi guys,

This is my first post. I usually visit this forum because I like networks a lot and simulations.

But I have a problem with my GNS3 in my laptop. I can't find any network card in the after add a cloud.

-My laptop is Dell Vostro 1510 and 1310
-Laptop runs XP 32 bits
-I run the aplication with administrator privilages.
-Qemu test and dynamips are good. All successfully applied.
-I have installed the last version, •GNS3 v0.7.4 all-in-one
-I try to add manually an interface but It didn't work

In my computer I didn't have problems. It works very good without I did nothing but with the laptop I can't do anything.

Please,I am desesperate, I don't know what can i do.

My desesperation is too hight, I am thinking in buy a new computer, I probed all things that I redad

Could anybody give me a hand ???




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NO NIO Ethernet after add cloud, Desesperation ¡¡
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 5:00 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 13, 2011 8:36 am
Posts: 4
I tested dynamips and Qemu and I had the next results:
Dynamips: Dynamips succesfully started
C:\Archivos de programa\GNS3\dynamips-wxp.exe
Qemu: Qemuwrapper, qemu andqemu-img have succesfully started
C:\Archivos de programa\GNS3\qemuwrapper.exe

-I run the aplication as system administrator.
-I have Xp Professional SP3
-I have the last release of GNS3 GNS3 v0.7.4 all-in-one
If i list my network device list I saw these card networks:

NIO_gen_eth:\Device\NPF_{....}
Desciption: RTLE8023xp1 Realtek 10"

NIO_gen_eth:\Device\NPF__{....}

NIO_gen_eth:\Device\NPF_{...}
Desciption: BCM43XX11 Tarjeta Mini-PCI de red inalßmbrica WLAN 1395 de Dell

NIO_gen_eth:\Device\NPF_{....}

Use as follows:
F0/0 = NIO_gen_eth:\Device\NPF_{...}


What can I Do ?? I don´t have any idea....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NO NIO Ethernet after add cloud, Desesperation ¡¡
PostPosted: Fri Oct 14, 2011 12:03 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 13, 2011 8:36 am
Posts: 4
Please, Could anybody help me ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NO NIO Ethernet after add cloud, Desesperation ¡¡
PostPosted: Thu Jun 28, 2012 1:24 am 
Offline

Joined: Wed Jun 27, 2012 12:41 am
Posts: 2
can anybody help us ?? i have this problem also :s


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NO NIO Ethernet after add cloud, Desesperation ¡¡
PostPosted: Thu Jun 28, 2012 1:29 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Oct 11, 2008 1:41 pm
Posts: 2668
Location: Canada
Hi,

Yes wait for the next release which correct these issues or try the pre-release -> topic4942.html

Cheers,

_________________
Jeremy, GNS3 Programmer & Benevolent Dictator for Life.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NO NIO Ethernet after add cloud, Desesperation ¡¡
PostPosted: Fri Jul 06, 2012 1:17 am 
Offline

Joined: Thu Jul 05, 2012 1:01 am
Posts: 3
I have same problem....
I use Dell Vostro 1000 and WindowsXP SP3.




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO