It is currently Wed Oct 21, 2020 7:10 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Error 209 on Virtual Box node.
PostPosted: Thu Jul 04, 2013 3:12 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 04, 2013 2:56 pm
Posts: 2
Hi All,

I am having problems starting a Virtual Box node, it always gets error :209 all my network devices start and work but not my Virtual Box my host OS is Windows 7 64bit , I5 processor, 8gb Ram, GNS3 0.8.3.1

I tried moving the Virtual Box Directory to the program files but same issues.

Any help, thank you




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error 209 on Virtual Box node.
PostPosted: Mon Jul 08, 2013 3:03 am 
Offline

Joined: Fri Mar 05, 2010 11:33 am
Posts: 1494
Location: Australia
209 errors are to do with filenames or paths

See if this answer helps post20740.html



_________________
RedNectar
http://rednectar.net
@rednectarchris
GNS3 WorkBench-a VMware image of Ubuntu with GNS3 and VPCS installed and a collection of exercises/labs


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO