It is currently Wed Aug 21, 2019 10:06 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Router not start when i am press "start"
PostPosted: Sat Feb 21, 2009 2:45 pm 
Hi

I'am sorry but my english...

please tell me what i'am must doing if router not start when i'am press right click mouse and start...when i'am press start in main toolbars GNS write 209-unable to start VM instance 'RO'

help me)))




Top
  
 
 Post subject: Re: Router not start when i am press "start"
PostPosted: Tue Mar 17, 2009 7:07 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Oct 11, 2008 1:41 pm
Posts: 2668
Location: Canada
Try to choose another working directory.

_________________
Jeremy, GNS3 Programmer & Benevolent Dictator for Life.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Router not start when i am press "start"
PostPosted: Tue May 26, 2009 4:04 am 
I have a similar fault and the previous answer does not actually help. I am the administrator on my PC and the working directory has "full" permissions for everybody but the fault remains.




Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO