It is currently Wed Oct 21, 2020 4:40 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: All Routers disappeared when GNS3 loads the Project
PostPosted: Fri Dec 27, 2013 3:19 am 
Offline

Joined: Fri Dec 27, 2013 3:12 am
Posts: 2
Hi

Any one can help? I am not sure anything I missed there, I was using GNS3 no problem for my CCNP labs, but today when i load any saved labs nothing shows.Checked the config files and they look OK, just no showing any routers.

Not all projects do that, some of the old project still works.

Does any one know what's wrong?

I am using GNS3-0.8.6 on Ubuntu and Dynamips-0.2.10

I attached one the lab that has issue.

Regards
Anders




Attachments:
File comment: This is one of the lab is having trouble.
GNS3_PathControl_Redistribute_2.zip [10.88 KiB]
Downloaded 267 times
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: All Routers disappeared when GNS3 loads the Project
PostPosted: Fri Dec 27, 2013 3:45 am 
Offline

Joined: Fri Dec 27, 2013 3:12 am
Posts: 2
Hi

Thanks, I fixed it myself. It's due to the Bind setting of Dynamip has been change..

Anders




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO