It is currently Sat Dec 16, 2017 1:13 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Router Console Begins in Enable Mode
PostPosted: Fri Jul 18, 2014 6:59 pm 
Offline

Joined: Fri Jul 18, 2014 6:54 pm
Posts: 4
When I go into console for a Router 2600, Putty comes up and I am already in Enable mode and cannot begin with User mode. Please advise




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Router Console Begins in Enable Mode
PostPosted: Sat Jul 19, 2014 4:04 am 
Offline

Joined: Fri Jul 18, 2014 6:54 pm
Posts: 4
Update:

I enabled console, secret, and vty passwords hoping I would be prompted to user mode afterwards but no luck. I bypass the console prompt for entering password and go straight to the secret password then I am in Enable mode once again. I am never in User mode.

Please help


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Router Console Begins in Enable Mode
PostPosted: Sat Jul 19, 2014 10:39 am 
Offline

Joined: Sun Sep 16, 2012 9:55 pm
Posts: 541
Location: England
This has been answered numerous times on the forum... post22239.html?hilit=privilege#p22239



_________________
Daniel
Forum Moderator & Debian Package Maintainer for GNS3, Dynamips & VPCS.
Standalone DEB Packages are available from http://gns3.serverb.co.uk - To be updated!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO