It is currently Tue Sep 29, 2020 9:39 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Beta 1 Errors
PostPosted: Tue Jul 29, 2014 3:46 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 28, 2013 4:32 pm
Posts: 5
Upon installing the new virtual appliance in Virtual Box I get the following error:

Image

After clicking Change Network Settings I verify that the VM adapter is set to “VirtualBox Host-Only Ethernet Adapter” and try to start the VM again. I then receive the following error:

Image

And the VM won't start. Upon further attempts to start the VM I just continually get the second error and the VM refuses to start.




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Beta 1 Errors
PostPosted: Thu Jul 31, 2014 5:15 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 22, 2014 5:43 pm
Posts: 3
Hi,
I had same error, to solve

:- go to GNS3 IOU VM settings
:- click Serial Ports tab
:- if "Enable Serial Port" is ticked - untick

Should then work :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Beta 1 Errors
PostPosted: Fri Aug 01, 2014 5:21 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 28, 2013 4:32 pm
Posts: 5
Thanks! That worked.




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO