It is currently Sat Sep 26, 2020 3:31 pm


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Superputty problem
PostPosted: Mon Aug 11, 2014 9:01 pm 
Offline

Joined: Fri May 09, 2014 10:06 pm
Posts: 15
When I choose superputty for console, superputty opens but normal putty also opens and shows the console. Tabs are not working. Any solution for this?? Thanks..




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Superputty problem
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 7:58 am 
Offline

Joined: Mon Apr 07, 2014 8:47 pm
Posts: 19
i had the same issue...i forget exactly how I fixed it...but it may just be the following.

________________________________________________________________

Within GNS3 --> Edit --> Preferences -->

(Make sure Super Putty is selected for both in the drop down menus)

Console Settings for Telnet Connections

Console Application Command:
SuperPutty.exe -telnet "%h -P %p -wt "%d" -gns3 5 -skin 4"

Console Settings for Local Serial Connections

Console Application Command:
SuperPutty.exe -serial "%s -wt "%d" -gns3 5 -skin 4"
________________________________________________________________


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Superputty problem
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 5:29 pm 
Offline

Joined: Fri May 09, 2014 10:06 pm
Posts: 15
This is the default for suportputty from dropdown menu.

unfortunately it does not work. it says "unknown option "wt"

If I remove this option, it gives error for others. :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Superputty problem
PostPosted: Tue Aug 26, 2014 10:47 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Oct 11, 2008 1:41 pm
Posts: 2668
Location: Canada
Hi,

Make sure Superputty use the putty binary provided by GNS3, located in the same directory as gns3.exe. Otherwise use this console application command:

SuperPutty.exe -telnet "%h -P %p"

_________________
Jeremy, GNS3 Programmer & Benevolent Dictator for Life.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Superputty problem
PostPosted: Tue Sep 02, 2014 6:16 am 
Offline

Joined: Sun Aug 31, 2014 2:26 pm
Posts: 8
Hi
In this context I want to mention the new beta1 version doesn't seem to have the commands textbox that was in old gns3 like this -

Attachment:
sputty.png
sputty.png [ 14.55 KiB | Viewed 4144 times ]




As you can see the dotted rectangle contains the command window ,but it is missing in beta1 ??

Regards




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO