It is currently Sun Oct 25, 2020 3:48 pm


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: [SOLVED] Symbol Library bug
PostPosted: Wed Oct 22, 2008 10:59 pm 
Hello to all,

I've recently discovered GNS3 and really am excited at the work you are doing here. I've noticed a small bug with the new Symbol Library feature that you should be made aware of:

When putting in a symbol, say a C3640, with a multilayer switch icon, the icon will stay while you work on it...

however, if you return later on, and save the .NET file again, the
symbol = ---
line gets stripped of the .NET file, and this results that all the icons default back to the standard router image.

Although this isn't a big bug, I found that your great program was doing this, so I figured I'd let you know.

Thank you!




Top
  
 
 Post subject: Re: [OPEN] Symbol Library bug
PostPosted: Fri Nov 14, 2008 2:28 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Oct 11, 2008 1:41 pm
Posts: 2668
Location: Canada
Hi,

I think the problem is fixed, I have run many tests and all seem ok.



_________________
Jeremy, GNS3 Programmer & Benevolent Dictator for Life.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO