It is currently Tue Dec 12, 2017 2:19 pm


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: ASA 8.4 doesn't run in qemu in GNS3 Beta 3
PostPosted: Mon Oct 06, 2014 7:42 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 08, 2014 5:08 am
Posts: 5
When I configure Qemu VM in GNS3 I do it similar to the one in GNS3 0.8.6. I select ASA 8.4 and apply it's preconfigured settings. Then in the appropriate tab, I point out the GNS3 initrd and vmlinuz files. Even then when I start the ASA it doesn't start. It just freezes and the cosole shows nothing. I tried to reboot a number of times in hope of it recovering itself, but nothing happened.
Note: The previous GNS3 0.8.6 qemu works perfectly fine. Please help. Everything works fine except this little thing... :(




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ASA 8.4 doesn't run in qemu in GNS3 Beta 3
PostPosted: Mon Oct 06, 2014 8:32 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 08, 2014 5:08 am
Posts: 5
Okay I figured it out. I needed to change the qemu type to 64bit and also changed the name to just ASA. I think the space in the Device name was messing up the startup. Something with linux and spaces... :P




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO