It is currently Wed Apr 14, 2021 4:33 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: SecureCRT - IOU Server
PostPosted: Fri Sep 26, 2014 9:22 am 
Offline

Joined: Thu Sep 04, 2014 8:38 pm
Posts: 3
When I access the IOU device for first time all goes well, however if I close secureCRT session and try to open again show the message "The remote system refused the connection". Only restart device to access again.

Looking in IOU server using netstat command after down the SecureCRT session the Listen port gone out and only listen again when restart device on GNS.

I using GNS Beta 3 but this problem has existed since beta 1.

Thanks.




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SecureCRT - IOU Server
PostPosted: Sat Sep 27, 2014 4:54 am 
Offline

Joined: Mon May 31, 2010 8:12 am
Posts: 34
check if your IOU is running still. I had that problem it was caused by IOU crashing (run it manually from bash shell see if it loads)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SecureCRT - IOU Server
PostPosted: Tue Oct 07, 2014 2:27 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 04, 2014 8:38 am
Posts: 45
I tried SecureCRT and had the same problem as have several people. The issue is that SecureCRT sends an abort (RST) when you disconnect. I think this normally locks the port in a time-wait condition, but in the GNS3-IOU VM Server this seems to cause the GNS3-server to close the instance listening on that port (192.168.1.99 is the server in this cap):

Code:
12107   2151.566261000   192.168.1.69   192.168.1.99   TCP   54   19142?4001 [RST, ACK] Seq=25 Ack=42 Win=0 Len=0


Putty doesn't cause the same issue because it terminates the connection:

Code:
11583   1841.332889000   192.168.1.69   192.168.1.99   TCP   54   19137?4001 [FIN, ACK] Seq=29 Ack=19 Win=65536 Len=0
11584   1841.333361000   192.168.1.99   192.168.1.69   TCP   60   4001?19137 [FIN, ACK] Seq=19 Ack=30 Win=29312 Len=0


Last edited by twv on Fri Nov 14, 2014 4:16 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SecureCRT - IOU Server
PostPosted: Thu Oct 16, 2014 8:06 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 04, 2014 8:38 pm
Posts: 3
Thanks twv.

Has a option on Secure CRT that resolve this problem? Or It's a default behavior of the software?




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO