It is currently Wed Oct 21, 2020 7:31 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: GNS3 Hypervisor problem
PostPosted: Wed Mar 31, 2010 7:22 am 
Hi
how are guys ?
I am working with GNS3 . Today i hit export from the file menu FILE>export
after that when I want to configure even one router it says HYPERVISOR IS ALREADY RUNNING ON PORT 7200.
I know how to configure hypervisor manually , and it works . but could you tell me , how can I do something to dont see that anoying message and still use port 7200, the same as before? . I mean is there any lock file to delete , or is there any thing to do , because I close all process running by task manager still no good, If you help me , I will be really appreciated.
Thanks in advance , I hope all of you will be successful.




Top
  
 
 Post subject: Re: GNS3 Hypervisor problem
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 8:25 am 
Have you rebooted your computer?


Top
  
 
 Post subject: Re: GNS3 Hypervisor problem
PostPosted: Fri Apr 02, 2010 6:21 am 
Offline

Joined: Mon Oct 13, 2008 11:26 am
Posts: 817
Location: Finland
Or just kill dynamips-wxp.exe process.

_________________
Br,
Kaage
Image Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: GNS3 Hypervisor problem
PostPosted: Sat Apr 17, 2010 1:18 am 
Hi
yeah , I rebooted it , but It didnt work , the problem that you and everybody are saying is to kill all dynamips running on your pc , But in the task manager there is no process running related to dynamips , What else can I do ?
Thanks .




Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO