It is currently Sat Jul 21, 2018 3:39 pm


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Why is this address in Area 1 showing up in Area 0?
PostPosted: Tue Jun 03, 2014 9:39 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 03, 2013 7:01 pm
Posts: 21
I've got four Routers

1-----------2----------3----------4


Between 1 & 2 and 2 & 3 is Area 0


Between 3 & 4 is Area 1 with a Loopback 1.1.1.1 /32 on R4. I made R4 the only Router with a Loopback.


Between 3 & 4 is network 192.168.7.0


My R3 address in that network is actually being advertised back into Area 0 for some reason when I have NOT done any redistribution.


I'm just configuring OSPF.


Secondly, my 1.1.1.1 Loopback is NOT showing up in R3's routing table after OSPF for some reason.
I put 1.1.1.1 in Area 1.




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Why is this address in Area 1 showing up in Area 0?
PostPosted: Sat Jun 07, 2014 12:03 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 18, 2013 1:13 pm
Posts: 26
Hi,

Please provide configuration on R3 and R4



_________________
Regards,
Nirav Dave
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO