It is currently Thu Sep 21, 2017 5:02 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Gns3 1.0 works fine with IDLE PC values
PostPosted: Tue Oct 21, 2014 11:27 am 
Offline

Joined: Thu Mar 11, 2010 7:39 am
Posts: 145
Location: India Hyderabad
Hi Gns3 working team,

Thanks for your great work.
I am so happy to announce with 1.0 low CPU utilization. but one problem auto calculating is not working, when run the router then choose the IDLE PC value, * symbol values are not coming, when i selected a value it will works.

But one thing is when i started all routes at a time continuously high CPU utilization,when i started individually all routers very low cpu utilization.

Here i am attaching the screen shots

Thanks
Great work..




Attachments:
Gns3 1.0_IDLE5.jpg
Gns3 1.0_IDLE5.jpg [ 273.34 KiB | Viewed 9545 times ]
Gns3 1.0_IDLE4.jpg
Gns3 1.0_IDLE4.jpg [ 451.58 KiB | Viewed 9545 times ]
Gns3 1.0_IDLE3.jpg
Gns3 1.0_IDLE3.jpg [ 260.65 KiB | Viewed 9545 times ]
Gns3 1.0_IDLE2.jpg
Gns3 1.0_IDLE2.jpg [ 226.03 KiB | Viewed 9545 times ]
Gns3 1.0_IDLE1.jpg
Gns3 1.0_IDLE1.jpg [ 184.75 KiB | Viewed 9545 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO