It is currently Mon Apr 22, 2019 4:23 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: juniper img. :) + jinstall-10.1R1.8-domestic-olive
PostPosted: Fri Jul 13, 2012 4:53 am 
Offline

Joined: Thu Jul 12, 2012 1:16 pm
Posts: 2
http://vcielka.darksun.sk/~jnx/download ... k/juniper/




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: juniper img. :) + jinstall-10.1R1.8-domestic-olive
PostPosted: Wed Aug 08, 2012 3:39 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 08, 2012 3:31 pm
Posts: 6
Hi

Please provide Image Password
appreciated your help.

Thanks
JItendra


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: juniper img. :) + jinstall-10.1R1.8-domestic-olive
PostPosted: Wed Aug 08, 2012 5:27 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 12, 2012 1:16 pm
Posts: 2
no password


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: juniper img. :) + jinstall-10.1R1.8-domestic-olive
PostPosted: Thu Aug 09, 2012 4:07 am 
Offline

Joined: Wed Aug 08, 2012 3:31 pm
Posts: 6
Hi again
Thanks for reply.

olive-base.img file already have a password.



Please check screenshots as well.


Thanks
Jitendra


Attachments:
Olive image.JPG
Olive image.JPG [ 138.17 KiB | Viewed 22110 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: juniper img. :) + jinstall-10.1R1.8-domestic-olive
PostPosted: Thu Aug 09, 2012 4:08 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 08, 2012 3:31 pm
Posts: 6
If no password why am i unable to login olive.
login: root
Password: no password when i hit enter key error "login incorrect"


Please Help me if any password please help me.

Thanks
Jitendra


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: juniper img. :) + jinstall-10.1R1.8-domestic-olive
PostPosted: Fri Aug 10, 2012 9:20 am 
Offline

Joined: Fri Jul 13, 2012 7:26 am
Posts: 8
how to install olive in freebsd?
thanks

_________________
Rivan IT Training Systems
Where great Network/IT people Lives
www.rivansystems.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: juniper img. :) + jinstall-10.1R1.8-domestic-olive
PostPosted: Sat Aug 11, 2012 3:52 am 
Offline

Joined: Wed Aug 08, 2012 3:31 pm
Posts: 6
Hi, All

Juniper Lab in GNS3


http://muralirajanm.blogspot.com/ and

(Thanks for all forum related to gns3 juniper discussion)
---------------------------------------------------------------------------------------------


Thanks
Jitendra


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: juniper img. :) + jinstall-10.1R1.8-domestic-olive
PostPosted: Fri Aug 17, 2012 3:10 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 17, 2012 2:59 pm
Posts: 1
Hi,

I exactly followed the guide posted above,
and I always end up with this in phase 2 of the Junos install.
Any ideas? Thanks.

Code:

Connected to localhost (127.0.0.1).
Escape character is '^]'.
/boot/installer text=0x48bf84 data=0x34be0+0x5b594 syms=[0x4+0x5a2b0+0x4+0x7f500]
/boot/modules/mpt_core.ko text=0x18dbc data=0x488+0x358 syms=[0x4+0x1950+0x4+0x1d77]
/boot/modules/acb.ko text=0x3ffc data=0x284+0x80 syms=[0x4+0xad0+0x4+0xa19]
/boot/modules/mcs.ko text=0x4dc0 data=0x391+0xeb syms=[0x4+0xc40+0x4+0xbc2]
/boot/modules/scs.ko text=0x7c08 data=0x564+0x164 syms=[0x4+0x1110+0x4+0x1179]
/boot/modules/rcb.ko text=0x29c8 data=0x184+0x2c syms=[0x4+0x7e0+0x4+0x704]
/boot/modules/cb.ko text=0x63fc data=0x3b8+0x11c syms=[0x4+0xf20+0x4+0xe69]
/boot/modules/cbd.ko text=0x1fcc data=0x9c+0xc syms=[0x4+0x540+0x4+0x445]
/boot/modules/sfccb.ko text=0xe30 data=0x1b0+0x14 syms=[0x4+0x540+0x4+0x4a5]
-
Hit [Enter] to boot immediately, or space bar for command prompt.
Booting [/boot/installer]...               
platform_early_bootinit: M/T Series Early Boot Initialization
Olive CPU
GDB: debug ports: sio
GDB: current port: sio
KDB: debugger backends: ddb gdb
KDB: current backend: ddb
Copyright (c) 1996-2010, Juniper Networks, Inc.
All rights reserved.
Copyright (c) 1992-2006 The FreeBSD Project.
Copyright (c) 1979, 1980, 1983, 1986, 1988, 1989, 1991, 1992, 1993, 1994
   The Regents of the University of California. All rights reserved.
JUNOS 10.1R1.8 #0: 2010-02-12 17:09:45 UTC
    [email protected]:/volume/build/junos/10.1/release/10.1R1.8/obj-i386/bsd/sys/compile/MFS
Timecounter "i8254" frequency 1193182 Hz quality 0
CPU: QEMU Virtual CPU version 1.0,1 (1700.18-MHz 686-class CPU)
  Origin = "AuthenticAMD"  Id = 0x623  Stepping = 3
  Features=0x78bfbf9<FPU,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CLFLUSH,MMX,FXSR,SSE,SSE2>
  Features2=0x80802001<SSE3,CX16,<b23>,<b31>>
  AMD Features=0x20100800<SYSCALL,NX,LM>
  AMD Features2=0x65<LAHF,<b2>,<b5>,<b6>>
real memory  = 536858624 (511 MB)
avail memory = 508162048 (484 MB)
Initializing M/T platform properties ..
cpu0 on motherboard
pcib0: <Host to PCI bridge> pcibus 0 on motherboard
pir0: <PCI Interrupt Routing Table: 6 Entries> on motherboard
pci0: <PCI bus> on pcib0
Correcting Natoma config for non-SMP
isab0: <PCI-ISA bridge> at device 1.0 on pci0
isa0: <ISA bus> on isab0
atapci0: <Intel PIIX3 WDMA2 controller> port 0x1f0-0x1f7,0x3f6,0x170-0x177,0x376,0xc040-0xc04f at device 1.1 on pci0
ata0: <ATA channel 0> on atapci0
ata1: <ATA channel 1> on atapci0
smb0: <Intel 82371AB SMB controller> irq 9 at device 1.3 on pci0
pci0: <display, VGA> at device 2.0 (no driver attached)
pci0: <network, ethernet> at device 3.0 (no driver attached)
atkbdc0: <Keyboard controller (i8042)> at port 0x60,0x64 on isa0
atkbd0: <AT Keyboard> irq 1 on atkbdc0
vga0: <Generic ISA VGA> at port 0x3c0-0x3df iomem 0xa0000-0xbffff on isa0
sc0: <System console> at flags 0x100 on isa0
sc0: VGA <16 virtual consoles, flags=0x100>
sio0 at port 0x3f8-0x3ff irq 4 flags 0x90 on isa0
sio0: type 16550A, console
sio1: configured irq 3 not in bitmap of probed irqs 0
sio1: port may not be enabled
sio2: configured irq 5 not in bitmap of probed irqs 0
sio2: port may not be enabled
sio3: configured irq 9 not in bitmap of probed irqs 0
sio3: port may not be enabled
platform_mastership_init: Unknown product_type 0x00000001
Timecounter "TSC" frequency 1700177835 Hz quality 800
Timecounters tick every 1.000 msec
md0: Preloaded image </boot/modules/mdimg> 6447104 bytes at 0xc09f68cc
ad0: Device does not support APM
ad0: 8192MB <QEMU HARDDISK 1.0,1> at ata0-master WDMA2
Trying to mount root from cd9660:/dev/md0
Disabling watchdog
=================== Bootstrap installer starting ===================
Initialized the environment
Routing engine model is Olive
Discovered that flash disk =  , hard disk = ad0
Disk to install is ad0
mfs: available=934944
Using 934944 for /tmp
Setting ospackage=jboot-10.1R1.8.tgz, configpackage=configs-10.1R1.8.tgz
Setting packlist=jbundle-10.1R1.8-domestic.tgz
Packages and configurations copied to /tmp
Filesystem 1K-blocks   Used  Avail Capacity iused ifree %iused  Mounted on
/dev/md1      467310 298240 164398    64%       6   376    2%   /tmp
Cleaning up ad0...
WARNING: Not 6.X style partitioning, need to repartition disk
Partitioning ad0 ...
******* Working on device /dev/ad0 *******
WARNING: Could not read disklabel for s1.
WARNING: Default sizes will be used for hard disk partitions.
Installing disk label on ad0s1
Running newfs on ad0s1a...
Reduced frags per cylinder group from 94048 to 94008 to enlarge last cyl group
/dev/ad0s1a: 921.0MB (1886204 sectors) block size 16384, fragment size 2048
   using 6 cylinder groups of 183.61MB, 11751 blks, 23552 inodes.
super-block backups (for fsck -b #) at:
32, 376064, 752096, 1128128, 1504160, 1880192
Running newfs on ad0s1e...
/dev/ad0s1e: 102.0MB (208892 sectors) block size 16384, fragment size 2048
   using 4 cylinder groups of 25.50MB, 1632 blks, 3328 inodes.
super-block backups (for fsck -b #) at:
32, 52256, 104480, 156704
Running newfs on ad0s1f...
/dev/ad0s1f: 6145.0MB (12584880 sectors) block size 16384, fragment size 2048
   using 34 cylinder groups of 183.69MB, 11756 blks, 23552 inodes.
super-block backups (for fsck -b #) at:
32, 376224, 752416, 1128608, 1504800, 1880992, 2257184, 2633376, 3009568,
3385760, 3761952, 4138144, 4514336, 4890528, 5266720, 5642912, 6019104,
6395296, 6771488, 7147680, 7523872, 7900064, 8276256, 8652448, 9028640,
9404832, 9781024, 10157216, 10533408, 10909600, 11285792, 11661984, 12038176,
12414368
Installing JUNOS on ad0...
Adding jbase...
Mounted jbase on /mnt/packages/mnt/jbase (/dev/md2)
Restoring backed up configurations...
Adding jbundle-10.1R1.8-domestic.tgz...
Checking package integrity...
Verified SHA1 checksum of jbase-10.1R1.8.tgz
Verified SHA1 checksum of jboot-10.1R1.8.tgz
Verified SHA1 checksum of jcrypto-10.1R1.8.tgz
Verified SHA1 checksum of jdocs-10.1R1.8.tgz
Verified SHA1 checksum of jkernel-10.1R1.8.tgz
Verified SHA1 checksum of jpfe-10.1R1.8.tgz
Verified SHA1 checksum of jroute-10.1R1.8.tgz
Verified SHA1 checksum of jservices-10.1R1.8.tgz
Verified SHA1 checksum of pkgtools.tgz
Running requirements check first for jbundle-10.1R1.8-domestic...
Running pre-install for jbundle-10.1R1.8-domestic...
Installing jbundle-10.1R1.8-domestic in /var/tmp/pa1762.04/jbundle-10.1R1.8-domestic.x1762...
Running post-install for jbundle-10.1R1.8-domestic...
Adding jkernel...
Adding jcrypto...
Adding jpfe...
Adding jdocs...
Adding jservices...
Installing new jservices-voice ...
Verified jservices-voice-bsg-10.1R1.8.tgz signed by PackageProduction_10_1_0
Creating /opt/sdk/service-packages/jservices-voice ...
Storing jservices-voice-bsg-10.1R1.8.tgz in /var/sw/pkg ...
Link: /opt/sdk/service-packages/jservices-voice/jservices-voice-bsg -> /var/sw/pkg/jservices-voice-bsg-10.1R1.8.tgz...
Installing new jservices-bgf ...
Verified jservices-bgf-pic-10.1R1.8.tgz signed by PackageProduction_10_1_0
Creating /opt/sdk/service-packages/jservices-bgf ...
Storing jservices-bgf-pic-10.1R1.8.tgz in /var/sw/pkg ...
Link: /opt/sdk/service-packages/jservices-bgf/jservices-bgf-pic -> /var/sw/pkg/jservices-bgf-pic-10.1R1.8.tgz...
Installing new jservices-aacl ...
Verified jservices-aacl-pic-10.1R1.8.tgz signed by PackageProduction_10_1_0
Creating /opt/sdk/service-packages/jservices-aacl ...
Storing jservices-aacl-pic-10.1R1.8.tgz in /var/sw/pkg ...
Link: /opt/sdk/service-packages/jservices-aacl/jservices-aacl-pic -> /var/sw/pkg/jservices-aacl-pic-10.1R1.8.tgz...
Installing new jservices-llpdf ...
Verified jservices-llpdf-pic-10.1R1.8.tgz signed by PackageProduction_10_1_0
Creating /opt/sdk/service-packages/jservices-llpdf ...
Storing jservices-llpdf-pic-10.1R1.8.tgz in /var/sw/pkg ...
Link: /opt/sdk/service-packages/jservices-llpdf/jservices-llpdf-pic -> /var/sw/pkg/jservices-llpdf-pic-10.1R1.8.tgz...
Installing new jservices-sfw ...
Verified jservices-sfw-pic-10.1R1.8.tgz signed by PackageProduction_10_1_0
Creating /opt/sdk/service-packages/jservices-sfw ...
Storing jservices-sfw-pic-10.1R1.8.tgz in /var/sw/pkg ...
Link: /opt/sdk/service-packages/jservices-sfw/jservices-sfw-pic -> /var/sw/pkg/jservices-sfw-pic-10.1R1.8.tgz...
Installing new jservices-appid ...
Verified jservices-appid-pic-10.1R1.8.tgz signed by PackageProduction_10_1_0
Creating /opt/sdk/service-packages/jservices-appid ...
Storing jservices-appid-pic-10.1R1.8.tgz in /var/sw/pkg ...
Link: /opt/sdk/service-packages/jservices-appid/jservices-appid-pic -> /var/sw/pkg/jservices-appid-pic-10.1R1.8.tgz...
Installing new jservices-idp ...
Verified jservices-idp-pic-10.1R1.8.tgz signed by PackageProduction_10_1_0
Creating /opt/sdk/service-packages/jservices-idp ...
Storing jservices-idp-pic-10.1R1.8.tgz in /var/sw/pkg ...
Link: /opt/sdk/service-packages/jservices-idp/jservices-idp-pic -> /var/sw/pkg/jservices-idp-pic-10.1R1.8.tgz...
Adding jroute...
Unmounted /mnt/packages/mnt/jbase
machdep.bootsuccess: 0 -> 0
-> Waiting (max 60 seconds) for system process `vnlru_mem' to stop...done
Waiting (max 60 seconds) for system process `vnlru' to stop...done
Waiting (max 60 seconds) for system process `bufdaemon' to stop...done
Waiting (max 60 seconds) for system process `syncer' to stop...
Syncing disks, vnodes remaining...0 done

syncing disks... All buffers synced.
Uptime: 2h1m34s
Normal shutdown (no dump device defined)
Rebooting...
Consoles: serial port 
BIOS drive C: is disk0
BIOS 637kB/523252kB available memory

FreeBSD/i386 bootstrap loader, Revision 1.1
([email protected], Fri Feb 12 16:15:47 UTC 2010)
Loading /boot/defaults/loader.conf
/kernel text=0x76a2cc data=0x43340+0x937b4 syms=[0x4+0x80df0+0x4+0xb3a9b]
/boot/modules/if_bge.ko text=0xa98c data=0x364+0xc syms=[0x4+0xd50+0x4+0xd18]
/boot/modules/if_em.ko text=0x13088 data=0x6d8+0x18 syms=[0x4+0x15e0+0x4+0x18e5]
/boot/modules/mpt_core.ko text=0x18dbc data=0x488+0x358
/boot/modules/if_bce.ko text=0xd07c data=0x16d94+0x24e4 syms=[0x4+0x14d0+0x4+0x1787]
/boot/modules/acb.ko text=0x3ffc data=0x284+0x80 syms=[0x4+0xad0+0x4+0xa19]
/boot/modules/mcs.ko text=0x4dc0 data=0x391+0xeb syms=[0x4+0xc40+0x4+0xbc2]
/boot/modules/scs.ko text=0x7c08 data=0x564+0x164 syms=[0x4+0x1110+0x4+0x1179]
/boot/modules/rcb.ko text=0x29c8 data=0x184+0x2c syms=[0x4+0x7e0+0x4+0x704]
/boot/modules/cb.ko text=0x63fc data=0x3b8+0x11c syms=[0x4+0xf20+0x4+0xe69]
/boot/modules/mesw.ko text=0x630c data=0x344+0x58 syms=[0x4+0xba0+0x4+0xe7a]
/boot/modules/cbd.ko text=0x1fcc data=0x9c+0xc syms=[0x4+0x540+0x4+0x445]
/boot/modules/sfccb.ko text=0xe30 data=0x1b0+0x14 syms=[0x4+0x540+0x4+0x4a5]
/boot/modules/mac_runasnonroot.ko text=0x7b4 data=0x4d0 syms=[0x4+0x310+0x4+0x39d]


Hit [Enter] to boot immediately, or space bar for command prompt.
Booting [/kernel]...               
platform_early_bootinit: M/T Series Early Boot Initialization
Olive CPU
GDB: debug ports: sio
GDB: current port: sio
KDB: debugger backends: ddb gdb
KDB: current backend: ddb
Copyright (c) 1996-2010, Juniper Networks, Inc.
All rights reserved.
Copyright (c) 1992-2006 The FreeBSD Project.
Copyright (c) 1979, 1980, 1983, 1986, 1988, 1989, 1991, 1992, 1993, 1994
   The Regents of the University of California. All rights reserved.
JUNOS 10.1R1.8 #0: 2010-02-12 17:15:05 UTC
    [email protected]:/volume/build/junos/10.1/release/10.1R1.8/obj-i386/bsd/sys/compile/JUNIPER
MPTable: <BOCHSCPU 0.1         >
Timecounter "i8254" frequency 1193182 Hz quality 0
CPU: QEMU Virtual CPU version 1.0,1 (1700.14-MHz 686-class CPU)
  Origin = "AuthenticAMD"  Id = 0x623  Stepping = 3
  Features=0x78bfbf9<FPU,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CLFLUSH,MMX,FXSR,SSE,SSE2>
  Features2=0x80802001<SSE3,CX16,<b23>,<b31>>
  AMD Features=0x20100800<SYSCALL,NX,LM>
  AMD Features2=0x65<LAHF,<b2>,<b5>,<b6>>
real memory  = 536858624 (511 MB)
avail memory = 511934464 (488 MB)
Security policy loaded: JUNOS MAC/runasnonroot (mac_runasnonroot)
ioapic0: Changing APIC ID to 1
ioapic0: Assuming intbase of 0
ioapic0 <Version 1.1> irqs 0-23 on motherboard
Initializing M/T platform properties ..
cpu0 on motherboard
pcib0: <MPTable Host-PCI bridge> pcibus 0 on motherboard
pci0: <PCI bus> on pcib0
isab0: <PCI-ISA bridge> at device 1.0 on pci0
isa0: <ISA bus> on isab0
atapci0: <Intel PIIX3 WDMA2 controller> port 0x1f0-0x1f7,0x3f6,0x170-0x177,0x376,0xc040-0xc04f at device 1.1 on pci0
ata0: <ATA channel 0> on atapci0
ata1: <ATA channel 1> on atapci0
smb0: <Intel 82371AB SMB controller> irq 9 at device 1.3 on pci0
pci0: <display, VGA> at device 2.0 (no driver attached)
em0: <Intel(R) PRO/1000 Network Connection Version - 3.2.18> port 0xc000-0xc03f mem 0xfeba0000-0xfebbffff irq 11 at device 3.0 on pci0
em0: Memory Access and/or Bus Master bits were not set!
sc0: <System console> at flags 0x100 on isa0
sc0: VGA <16 virtual consoles, flags=0x100>
vga0: <Generic ISA VGA> at port 0x3c0-0x3df iomem 0xa0000-0xbffff on isa0
atkbdc0: <Keyboard controller (i8042)> at port 0x60,0x64 on isa0
atkbd0: <AT Keyboard> irq 1 on atkbdc0
kbd0 at atkbd0
psm0: <PS/2 Mouse> irq 12 on atkbdc0
psm0: model IntelliMouse Explorer, device ID 4
sio0 at port 0x3f8-0x3ff irq 4 flags 0x90 on isa0
sio0: type 16550A, console
sio1: configured irq 5 not in bitmap of probed irqs 0
sio1: port may not be enabled
sio2: configured irq 3 not in bitmap of probed irqs 0
sio2: port may not be enabled
sio3: configured irq 7 not in bitmap of probed irqs 0
sio3: port may not be enabled
Initializing product: 1 ..
Setting up M/T interface operations and attributes
platform_mastership_init: Unknown product_type 0x00000001
em0: bus=0, device=3, func=0, Ethernet address 52:54:00:12:34:56
Timecounter "TSC" frequency 1700137972 Hz quality 800
Timecounters tick every 1.000 msec
IPsec: Initialized Security Association Processing.
ad0: Device does not support APM
ad0: 8192MB <QEMU HARDDISK 1.0,1> at ata0-master WDMA2
if_pfe_open: listener socket opened, listening on ...
Trying to mount root from ufs:/dev/ad0s1a
Attaching /packages/jbase via /dev/mdctl...
vn_read_compressed_block: invalid block index 550
Mounted jbase package on /dev/md0...

Verified manifest signed by PackageProduction_10_1_0
Verified jboot signed by PackageProduction_10_1_0
Verified jbase-10.1R1.8 signed by PackageProduction_10_1_0
panic: Loss of soft watchdog
db_log_stack_trace_cmd(c0bce740,c0bce740,c0b4f29c,d4d2bd08,d4d2bd08) at db_log_stack_trace_cmd+0x36
panic(c0b4f29c,c055d6b4,c0c3e320,d4d2bd38,75d57967) at panic+0x143
statclock(d4d2bd38,8808d124,9b38ede4,bfbed4b8,c09c103f) at statclock+0x15d
lapic_handle_timer(d4d2bd38) at lapic_handle_timer+0x7e
Xtimerint() at Xtimerint+0x2f
--- interrupt, eip = 0x880819fb, esp = 0xbfbed234, ebp = 0xbfbed4b8 ---
###Entering boot mastership relinquish phase
KDB: enter: panic
[thread pid 75 tid 100062 ]
Stopped at      kdb_enter+0x15f:        movl    $0xc0b51748,0(%esp)
db>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: juniper img. :) + jinstall-10.1R1.8-domestic-olive
PostPosted: Sat Aug 18, 2012 3:49 am 
Offline

Joined: Wed Aug 08, 2012 3:31 pm
Posts: 6
HI,

Showing error is you missing some steps, make sure all step done exactly mention guide.
try again.

Download text Junos installation guide.


http://www.4shared.com/document/o4D2jry ... steps.html


good luck...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: juniper img. :) + jinstall-10.1R1.8-domestic-olive
PostPosted: Thu Sep 19, 2013 11:13 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 20, 2012 12:40 am
Posts: 2
ramshankar wrote:
http://vcielka.darksun.sk/~jnx/download/network/juniper/


Hi,

My PC is Ubuntu 12.04 64 bits

I have downloaded the files, from the link "http://www.4shared.com/document/o4D2jry ... steps.html"
I set the path to olive image but I didn't set Qemu options ( I don't know if I need to set up this options)
Do I need configure something else?

Whe I start the router Juniper, Qemu starts, I open the router's window console, but in the console the router doesn't starts.
The console only shows "Connected to 127.0.0.1" and keep that way all the time.

My olive still doesn't work, ¿What can I do?

Thanks for your help




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO