It is currently Wed Sep 30, 2020 12:34 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Unable to start Virutual Box in GNS3
PostPosted: Sat Jul 14, 2012 7:56 pm 
Offline

Joined: Fri Jul 13, 2012 1:11 pm
Posts: 5
Hi all,

I installed the latest version of GNS3 and VirtualBox installed, and cant get Virtual Box to work I tried starting vboxwrapper manually, and get the message below (see screenshot) Please advice




Attachments:
Vboxwrapper.png
Vboxwrapper.png [ 27.33 KiB | Viewed 3003 times ]
General Settings.png
General Settings.png [ 53.64 KiB | Viewed 3003 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unable to start Virutual Box in GNS3
PostPosted: Sun Jul 15, 2012 5:32 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Oct 11, 2008 1:41 pm
Posts: 2668
Location: Canada
Hi,

Try to reinstall/install the lastest release of VirtualBox.

Cheers,

_________________
Jeremy, GNS3 Programmer & Benevolent Dictator for Life.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unable to start Virutual Box in GNS3
PostPosted: Sun Jul 15, 2012 2:05 pm 
Offline

Joined: Fri Jul 13, 2012 1:11 pm
Posts: 5
I tried that, and it's still not working.

VirtualBox-4.1.18-78361-Win
C:\Program Files\Oracle\VirtualBox

I had this working on a different machine with GNS3 0.8.2, but since I upgraded to GNS3 0.8.3, I'm getting the same errors as the other machine.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unable to start Virutual Box in GNS3
PostPosted: Wed Jul 18, 2012 12:26 am 
Offline

Joined: Wed Jul 18, 2012 12:18 am
Posts: 1
Same exact problem I have.
GNS3 0.8.3
Virtualbox 4.1.18-78361
Running on Windows xp SP3
I have uninstalled GNS3 and virtualbox and reinstalled both.
Installed GNS3 first, then Virtualbox. They both work fine separately but get error message when trying to integrate Virtualbox with GNS3.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unable to start Virutual Box in GNS3
PostPosted: Sat Jul 21, 2012 7:39 pm 
Offline

Joined: Sat Jul 21, 2012 6:01 pm
Posts: 2
Uninstall both GNS3 and VB. Download older GNS3 0.8.2. Install it first and reisntall VB. Use it untill they fix the bug in 0.8.3. I had this same problem on Win 7 machine.




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO