It is currently Sun Feb 23, 2020 8:08 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: ASA does not load in GNS3 after configuration
PostPosted: Sun Dec 09, 2012 4:54 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 08, 2012 2:55 pm
Posts: 6
Now i know the true meaning of "step by step"

after working reasonably well with routers in GNS3 (RIP2, EIGRP, OSPF) i thought i will try my hand with security.
So after spending a number of hours (whole day Sat) try to configure ASA, i failed miserably.

I have configured (after some help) ASA and started to configure the asa802-k8.initrd.gz & asa802-k8.kernel successfully.
I then drag and dropped the ASA icon, no problems so far.
When i start the ASA the initial cmd window comes up ok, but when when I run the console (tried with teraterm) the window stays blank (when it should be loading up the ASA)
I have also tried different versions ofASA with no luck.

I'm using GNS version 0.8.3.1

Any help with be thankfully received

cheers

bitsnpieces




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO