It is currently Sat Aug 15, 2020 7:37 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Ethernet switch not working
PostPosted: Mon Jan 06, 2014 6:03 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 02, 2013 9:20 am
Posts: 7
Hi All,

I have a very simple topology for this question. A router >> ethernet switch >> cloud (connected to my loopback)

The router and the loopback cannot ping each other. I tried every thing possible. Upgraded GNS3 version, re-installed my loopbacks, re-installed my OS and everything else.

After two days of trial and error I found out that the issue is the Ethernet switch. When I connect the router directly with the loopback, it works just fine.

This issue has been reported earlier a few times by other users:
http://forum.gns3.net/topic5384.html
http://forum.gns3.net/topic6884.html
http://forum.gns3.net/topic4374.html

But looks like no one's found a way around this.

Any suggestions?

Thanks in advance.




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ethernet switch not working
PostPosted: Tue Jan 07, 2014 12:27 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Oct 11, 2008 1:41 pm
Posts: 2668
Location: Canada
Hi,

Does it work with a hub?

_________________
Jeremy, GNS3 Programmer & Benevolent Dictator for Life.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ethernet switch not working
PostPosted: Tue Jan 07, 2014 4:23 am 
Offline

Joined: Sun Jun 02, 2013 9:20 am
Posts: 7
grossmj wrote:
Does it work with a hub?


Yeah, works perfectly with a hub!




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO