It is currently Sat Nov 17, 2018 2:41 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: beta 4 - cannot open my network file created in beta 3
PostPosted: Thu Oct 16, 2014 7:59 am 
Offline

Joined: Sun Apr 20, 2014 4:15 pm
Posts: 35
Hi,

I got error opening the network file created in beta3 :(

Please see error below:

-------------------------------------------------------------------------------------

GNS3 management console. Running GNS3 Early Release (ER) version 1.0beta4 on win32 (64-bit).
Copyright (c) 2006-2014 GNS3 Technologies.

=> ****** Exception detected, traceback information saved in C:/Users/Pathy/AppData/Roaming/GNS3\exception.log ******

PLEASE REPORT ON development-f14.html OR http://github.com/GNS3/gns3-gui/issues

Traceback (most recent call last):
File "./gns3-gui\gns3\main_window.py", line 399, in _openProjectActionSlot
File "./gns3-gui\gns3\main_window.py", line 1223, in loadProject
File "./gns3-gui\gns3\topology.py", line 486, in load
TypeError: getRemoteServer() missing 1 required positional argument: 'ca_file'

Traceback (most recent call last):
File "./gns3-gui\gns3\main_window.py", line 399, in _openProjectActionSlot
File "./gns3-gui\gns3\main_window.py", line 1223, in loadProject
File "./gns3-gui\gns3\topology.py", line 486, in load
TypeError: getRemoteServer() missing 1 required positional argument: 'ca_file'
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

please help, my topology comprise of a lot of devices and connections.

thanks,
Gio




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: beta 4 - cannot open my network file created in beta 3
PostPosted: Thu Oct 16, 2014 11:12 am 
Offline

Joined: Thu Oct 16, 2014 2:08 am
Posts: 2
This also happens when opening a project created in Beta 4. I created a project, added some switches and configs, saved everything, and after closing and reopening the project, I get the same error.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: beta 4 - cannot open my network file created in beta 3
PostPosted: Thu Oct 16, 2014 7:59 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 04, 2014 8:38 pm
Posts: 3
I have the same problem here, with projects of beta 3 or beta 4.

This only happens when has a IOU device in topology, if have only IOS device, this work well.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: beta 4 - cannot open my network file created in beta 3
PostPosted: Fri Oct 17, 2014 4:42 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Oct 11, 2008 1:41 pm
Posts: 2668
Location: Canada
Please see post38886.html#p38886

Thanks,



_________________
Jeremy, GNS3 Programmer & Benevolent Dictator for Life.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO