GNS3
http://forum.gns3.net/

Router Pane is blank unlike previous version
http://forum.gns3.net/topic12534.html
Page 1 of 1

Author:  rohitbhide90 [ Sat Oct 18, 2014 3:39 pm ]
Post subject:  Router Pane is blank unlike previous version

Hi All,

If I'm not wrong then I remember having router names loaded into router pane even if IOS is not added.

But here, I am not getting this one.

Screenshot is attached, please have a look and advise me.

Thanks in Advance.

Attachments:
router pane gns3.png
router pane gns3.png [ 61.3 KiB | Viewed 7255 times ]

Author:  pguerreiro [ Sat Oct 18, 2014 4:13 pm ]
Post subject:  Re: Router Pane is blank unlike previous version

Hi,

You have to add IOS, and after that the Routers that have IOS setup, will show up.

Regards,

Paulo

Author:  rohitbhide90 [ Sat Oct 18, 2014 7:27 pm ]
Post subject:  Re: Router Pane is blank unlike previous version

pguerreiro wrote:
Hi,

You have to add IOS, and after that the Routers that have IOS setup, will show up.

Regards,

Paulo


Yes Dear, that is fine. but my concern is, Earlier it was showing icons at least. now it doesnt. WHY

Author:  grossmj [ Sat Oct 18, 2014 8:22 pm ]
Post subject:  Re: Router Pane is blank unlike previous version

Quote:
Yes Dear, that is fine. but my concern is, Earlier it was showing icons at least. now it doesnt. WHY


Why not? you still had to add IOS etc. in previous version. Current version is much more flexible, allowing you to create custom pre configured devices etc.

I know this is a change but I think this is for the best.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/