It is currently Fri Sep 25, 2020 12:41 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Unable to console into C7200 after adding connection
PostPosted: Fri Oct 12, 2012 10:56 pm 
Offline

Joined: Fri Oct 12, 2012 10:27 pm
Posts: 2
Greetings,

I recently upgraded my MAC to 10.6.8 and have found that I cannot console into a router AFTER I build a connection using the connection tool:

macbook$ telnet localhost 2000 ; exit
Trying 127.0.0.1...
Connected to localhost.
Escape character is '^]'.
Connected to Dynamips VM "R1" (ID 1, type c7200) - Console port
Press ENTER to get the prompt.

I did not have issues before I upgraded but I do now. I have not found a way to get back into the routers, e.g. stop/start, reload, reload GNS, etc. Once I build the connection it hangs. I tried loading new version of GNS3 but still not does not help. I knew I should not have upgraded :) thanks for any help folks.




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Unable to console into C7200 after adding connection
PostPosted: Fri Oct 12, 2012 11:35 pm 
Offline

Joined: Fri Oct 12, 2012 10:27 pm
Posts: 2
Figured it out...I was using a GE connection between the routers and it would hang when I did this. If I use an FE it is fine. The GE-PA shows in the configuration dialog but I guess it is not supported by the IOS I am using, only thing I can think of.




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO