GNS3
http://forum.gns3.net/

Gns3 1.0 ER Beta 4 IOS Routers
http://forum.gns3.net/topic12520.html
Page 1 of 1

Author:  flower_01 [ Fri Oct 17, 2014 4:49 pm ]
Post subject:  Gns3 1.0 ER Beta 4 IOS Routers

Hi Team

Here in the newer version of the gns3 IOS Routers option not appearing, where can i configure the ios. can you give me the advise of the GNS3. I searched so.... but help less..
Here i am attaching the screenshot of my capture.

advise me..

Thanks.

Attachments:
GNS3-ER_beta4.jpg
GNS3-ER_beta4.jpg [ 249.23 KiB | Viewed 6320 times ]

Author:  twv [ Fri Oct 17, 2014 4:58 pm ]
Post subject:  Re: Gns3 1.0 ER Beta 4 IOS Routers

Click on Dynamips and then IOS Routers. When you add router images, they will then appear as available in the device list.

The Windows version of beta 4 has a bug in it though that is preventing saved topos from loading:
post38886.html#p38886

Author:  flower_01 [ Fri Oct 17, 2014 5:03 pm ]
Post subject:  Re: Gns3 1.0 ER Beta 4 IOS Routers

Yes

Thanks it will discovered.

But ASA is not appearing....

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/