It is currently Tue Oct 20, 2020 11:50 pm


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: TODO for v0.8.3
PostPosted: Tue May 15, 2012 10:59 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 11, 2011 7:39 pm
Posts: 603
Location: Israel
1. setup.py:
remove mention of "libexec"

2. default wrapper paths:
Defaults.py
remove mention of "libexec"

3. paths: give +x permissions to: (including sub-folders)
*wrapper/
src/
*.py
gns3.pyw

4. Remove "refresh VBOX" button, move it's feature into click on drop-down menu.

5. "ver" must show VirtualBox version, as it did in v0.8.1 (regression in v0.8.2)
Dynagen management console for Dynamips (adapted for GNS3)
Copyright (c) 2006-2012 GNS3 Project

=> ver
GNS3 version is 0.8.2
...
hypervisor version(s):
vboxwrapper at 127.0.0.1:11525 has version 0.8.2
=>
=> ver
GNS3 version is 0.8.1
...
hypervisor version(s):
vboxwrapper at 127.0.0.1:11525 has version 0.8.1 (Running VirtualBox 4.1.12)

see the difference ? This is important, esp. for multi-host deployments, as it reduces bugs & t-shoot effort.

6. Web: it asks stupid confirmations on EVERY post now. Lion / Bear pictures...
Can we make it less aggressive, *please* ?
At least should remember authenticated users via browser cookie.




Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TODO for v0.8.3
PostPosted: Thu May 17, 2012 1:19 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 01, 2009 3:27 pm
Posts: 49
Long time ago i had asked the following:

topic4551.html

Do you think that you can add it in TODO list for 0.8.3?

Thank you


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TODO for v0.8.3
PostPosted: Thu May 17, 2012 5:44 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Oct 11, 2008 1:41 pm
Posts: 2668
Location: Canada
Yes, we can add this. Thanks for reminding us.

Cheers,

_________________
Jeremy, GNS3 Programmer & Benevolent Dictator for Life.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TODO for v0.8.3
PostPosted: Tue Jul 31, 2012 12:57 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 04, 2008 11:57 am
Posts: 75
Hello Jeremy

Sorry I was looking on how to emulate Juniper on gns3 using Qemu comes with gns3 i fail to get that document can you help me with that?

also sorry if its wrong but i have IOU rack v3 from flyxj.cn need to make changes on topology or add router is there any how to do that?




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO