GNS3
http://forum.gns3.net/

Arista vEOS
http://forum.gns3.net/topic6787.html
Page 1 of 1

Author:  virtualguy [ Sun Aug 11, 2013 10:00 pm ]
Post subject:  Arista vEOS

Has anyone tried Arista vEOS virtual edition?
Arista switches have a look and feel just like IOS switches.
If Arista virtual switches support all features, it would be nice to be used with GNS3.

https://eos.aristanetworks.com/2012/12/ ... tualbox-2/

Author:  brezular [ Mon Aug 12, 2013 9:46 am ]
Post subject:  Re: Arista vEOS

Thanks. But I always get [Access Denied] - You dont have the permission to access protected content when I try to download software.

Author:  SARS [ Tue Aug 13, 2013 12:14 am ]
Post subject:  Re: Arista vEOS

Found on net: :(
Quote:
Until Arista re-licenses the vEOS image, you must be a customer to get a copy.

Author:  grossmj [ Wed Aug 14, 2013 5:23 pm ]
Post subject:  Re: Arista vEOS

Quote:
Has anyone tried Arista vEOS virtual edition?
Arista switches have a look and feel just like IOS switches.
If Arista virtual switches support all features, it would be nice to be used with GNS3.


If it runs in VirtualBox, it runs in GNS3 ;) Now, you need to get your hands on their OS...

Author:  salkindnul [ Fri Nov 01, 2013 11:58 am ]
Post subject:  Re: Arista vEOS

Yes I tried it, works fine!

I can only start four vEOS interfaces per switch when using dot1q trunks, make sure to use pcnet3 NICs.
Use GNS3 builtin switch as fan out. See attached picture of lab to show GNS3 multivendor support in action

Arista, Cisco -router, -ASA, and ISE (AAA), Citrix Netscaler and Ubuntu server all running IPv6 and
connected on the Internet.

Regards

Attachments:
ipv6-lab.png
ipv6-lab.png [ 47.67 KiB | Viewed 19668 times ]

Author:  rednectar [ Fri Nov 01, 2013 10:56 pm ]
Post subject:  Re: Arista vEOS

@salkindnul - it would be really great if you could write up the whole process - Netscaler, ISE and Arista - even the Ubuntu and put it in the HOW TO section. (howtos-f10.html)

Author:  Raizo62 [ Tue Feb 25, 2014 8:07 am ]
Post subject:  Re: Arista vEOS

Hi,

It's perhaps a temporary bug but you can download veos with a free account on Arista.
Download link is : https://www.aristanetworks.com/support/download/

Author:  brezular [ Fri Oct 03, 2014 9:10 am ]
Post subject:  Re: Arista vEOS

Quote:
Has anyone tried Arista vEOS virtual edition?

Sure.
http://brezular.com/2014/10/03/arista-veos-on-gns3/

bye,

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/