It is currently Wed Oct 16, 2019 7:44 am


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Dynamic NAT not working on GNS 0.8.4 under XFCE manager
PostPosted: Fri Oct 17, 2014 2:56 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 09, 2013 1:52 pm
Posts: 23
Hi all,

is there a bug on this release for dynamic nat?

I tried to do a a nat pool configuration on R3 but I can't get any debug details..., I tried using a static nat and it works. I removed it because I thought it is conflicting with the dynamic one but it's not.

Please see attachment for the net file... I can't upgrade to latest since this is on our server and the admin said this version is the most stable one for linux....


Thanks,




Attachments:
topology.net [4.77 KiB]
Downloaded 243 times
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dynamic NAT not working on GNS 0.8.4 under XFCE manager
PostPosted: Fri Oct 17, 2014 3:51 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 04, 2014 8:38 am
Posts: 45
bluephoenix71 wrote:
Hi all,

is there a bug on this release for dynamic nat?

I tried to do a a nat pool configuration on R3 but I can't get any debug details..., I tried using a static nat and it works. I removed it because I thought it is conflicting with the dynamic one but it's not.

Please see attachment for the net file... I can't upgrade to latest since this is on our server and the admin said this version is the most stable one for linux....


Thanks,


You'll need to post the router configs as well.




Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO