GNS3
http://forum.gns3.net/

IPS 6 and GNS3
http://forum.gns3.net/topic1633.html
Page 1 of 1

Author:  stunche [ Mon Feb 15, 2010 6:38 pm ]
Post subject:  IPS 6 and GNS3

Hello guys,

IĀ“ve successfully followed the guide from http://inetpro.org/wiki/Using_qemu_to_run_Cisco_IPS and I have IPS working on qemu, patched with the same Juniter patch as qemu in GNS3.
Now I want to integrate IPS start in GNS3 with command:

qemu -hda ips-disk1.img -hdb ips-disk2.img -m 512 -smbios type=1,product="IDS-4215" /
-net nic,model=e1000 -net nic,model=e1000 -net nic,model=e1000 -serial telnet::3000,server,nowait


If I enter the remains after qemu command in qemu optionsĀ“ section of GNS3, the qemu goes with default path for FLASH.

Could you give me a hand?

BR

Author:  grossmj [ Sat Feb 27, 2010 9:03 am ]
Post subject:  Re: IPS 6 and GNS3

Hi,

I've integrated CIsco IDS/IPS in the next version of GNS3. Release soon.

Cheers,

Author:  naruto [ Wed Jul 21, 2010 2:53 pm ]
Post subject:  Re: IPS 6 and GNS3

grossmj wrote:
Hi,

I've integrated CIsco IDS/IPS in the next version of GNS3. Release soon.

Cheers,


hi grossmj,

please share your knowledge.

thanks,

naruto

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/