GNS3
http://forum.gns3.net/

Help in connecting gns3 with real switches
http://forum.gns3.net/topic5089.html
Page 1 of 1

Author:  crazydrve [ Sat Jul 07, 2012 4:37 am ]
Post subject:  Help in connecting gns3 with real switches

Hi all, I just got some real switches and I need help in how to configure gns3 with the real switches...

or I could be stupid but is it as simple as need a physical connection for each connection I want to do?

example

create router
connect router to switch but use real physical connection.
but then u also need to use a real physical connection from switch to vpcs, vmware, virtual box, etc. right?

for some reason I am confused on this one but cant test it yet( just ordered quad nic)



thanks for any help or advice.
crazydrve

Author:  Khaled [ Sat Jul 07, 2012 11:51 am ]
Post subject:  Re: Help in connecting gns3 with real switches

Check out my videos shown in my signature.

This video shows you how: http://www.youtube.com/watch?v=JNNP9ACmhHE

Author:  crazydrve [ Thu Jul 26, 2012 6:12 am ]
Post subject:  Re: Help in connecting gns3 with real switches

Thanks I got that part but what I am trying to do is connect the real switch to a vpcs, vmware, etc.

I have it working when connecting another physical pc like laptop to physical switch...

example:

router to switch then switch to cloud device like vpcs, vmware, etc...

thanks for any help

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/