GNS3
http://forum.gns3.net/

BUG - Ethernet switch node - 1.0beta1 on linux
http://forum.gns3.net/topic11132.html
Page 1 of 1

Author:  Jason [ Tue Jul 22, 2014 6:18 pm ]
Post subject:  BUG - Ethernet switch node - 1.0beta1 on linux

<<EDITED!!>

BUG - Ethernet switch node - 1.0beta1 on linux

Jeremy,

This bug is confirmed and can be easily repeated by creating a project with one Ethernet switch node. Simply delete some of the default ports assigned to the Ethernet switch node, then save and reopen the project to produce the error (see below). Also, even when some default ports are deleted, all ports (1-8) are displayed as available when you attempt to link another device to the Ethernet switch node. For my tests I deleted ports 3 through 8.

Code:
GNS3 management console. Running GNS3 Early Release (ER) version 1.0beta1 on linux.
Copyright (c) 2006-2014 GNS3 Project.

=> ****** Exception detected, traceback information saved in /home/jneumann/.config/GNS3/exception.log ******

PLEASE REPORT ON http://forum.gns3.net/development-f14.html OR http://github.com/GNS3/gns3-gui/issues

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/local/lib/python3.4/dist-packages/gns3_gui-1.0beta1-py3.4.egg/gns3/main_window.py", line 345, in _openProjectActionSlot
    self.loadProject(path)
  File "/usr/local/lib/python3.4/dist-packages/gns3_gui-1.0beta1-py3.4.egg/gns3/main_window.py", line 1136, in loadProject
    topology.load(json_topology)
  File "/usr/local/lib/python3.4/dist-packages/gns3_gui-1.0beta1-py3.4.egg/gns3/topology.py", line 477, in load
    node.load(topology_node)
  File "/usr/local/lib/python3.4/dist-packages/gns3_gui-1.0beta1-py3.4.egg/gns3/modules/dynamips/nodes/ethernet_switch.py", line 450, in load
    self.setup(name, ports)
  File "/usr/local/lib/python3.4/dist-packages/gns3_gui-1.0beta1-py3.4.egg/gns3/modules/dynamips/nodes/ethernet_switch.py", line 83, in setup
    self._settings["ports"][port.portNumber()] = {"type": initial_port["type"],
KeyError: 'type'

Author:  grossmj [ Sun Jul 27, 2014 1:15 am ]
Post subject:  Re: BUG - Ethernet switch node - 1.0beta1 on linux

Noted :)

Thanks,

Author:  grossmj [ Wed Aug 13, 2014 8:36 pm ]
Post subject:  Re: BUG - Ethernet switch node - 1.0beta1 on linux

This should be fixed now. See latest dev version.

Thanks,

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/