GNS3
http://forum.gns3.net/

L2 images
http://forum.gns3.net/topic12550.html
Page 1 of 1

Author:  gmgtxus [ Mon Oct 20, 2014 3:26 am ]
Post subject:  L2 images

I'm currently using GNS3v1 Beta 1 and have tried on these L2 images. The routers started and running, and after few minutes it stopped responding and/or the telnet session is unresponsive at all. Anyone had a similar issue?

I'm not seeing this problem on L3 images.

i86bi-linux-l2-ipbasek9-15.1g.bin
i86bi-linux-l2-ipbasek9-15.1f.bin

thanks

Author:  cyx [ Tue Oct 21, 2014 10:38 am ]
Post subject:  Re: L2 images

same issue, on beta3 and beta4, for the switching images. after some basic configuration and troughleshooting the l2-image crashes. i have the latest dynamips, gns1.0 beta4, image used: i86bi-linux-l2-ipbasek9-15.1g.bin ,OS: ubuntu 14.04,

if i restart the switch, it will work, but the issue is appearing again.

Author:  cyx [ Wed Oct 22, 2014 10:12 pm ]
Post subject:  Re: L2 images

gmgtxus wrote:
I'm currently using GNS3v1 Beta 1 and have tried on these L2 images. The routers started and running, and after few minutes it stopped responding and/or the telnet session is unresponsive at all. Anyone had a similar issue?

I'm not seeing this problem on L3 images.

i86bi-linux-l2-ipbasek9-15.1g.bin
i86bi-linux-l2-ipbasek9-15.1f.bin

thanks



try to use this image: i86bi-linux-l2-upk9-12.2.bin, now i';m using this one, and the IOU device hasn't crashed at all till now.

Author:  gmgtxus [ Thu Oct 23, 2014 12:08 am ]
Post subject:  Re: L2 images

ok thanks for the info ... i'll try it.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/